OS X 10.7.4 indeholder forberedelser til Retina-Macs

Den nye opdatering af Lion indeholder flere små tegn på at der kan være Macs med Retinaskærm på vej.

AppleInsider har således opdaget af ikonet for programmet textEdit er vokset både i opløsning fra 512 x 512p til 1024 x 1024p og i filstørrelse fra blot 209 kilobytes til  1,7 megabyte.

Også ikonerne til Adressebog og Dashboard er vokset i filstørrelse men ikke i opløsning.

Det er ikke første gang at der er fundet tegn i OS X på at Apple forbereder en linie af Macs med Retinaskærm, og Macs er efterhånden også den eneste af Apples produktlinier, der ikke har en enhed med retinaskærm. Den største forhindring for at Apple lancerer en Retina-Mac er uden tvivl prisen, eftersom det rent teknologisk sagtens kan lade sig gøre at lave skærme med så høj opløsning helt op til 27 tommer. Intels nye processorer, Ivy Bridge, der netop er lanceret, understøtter også skærme med opløsning op til 4.096 x 4096.

 

© 2012, https:. All rights reserved.