Rygte: Apple forbereder sig på “noget stort”

I Apple Stores og hos UPS forbereder man sig på en stor lancering.

En noget usædvanlig kilde sætter nu gang i spekulationerne om en snarlig stor produktlancering fra Apple. En medarbejder fra UPS, som  udover at levere pakker også er USA’s største import-export formidler, fortæller at hendes team lige nu har meget travlt med noget højst klassificeret import-export arbejde, hvilket er sædvanlig praksis inden Apples store lanceringer, hvor grundlæggende toldpapirer og FCC-godkendelser gøres klar i god tid. Kilden er ikke klar over, hvilket produkt der er tale om, men det forhold at hun har valgt at lække sine oplysninger til den lille blog iPhone 5 News, giver måske en form for fingerpeg. Kilden er i hvert fald overbevist om at det ikke drejer sig om hverken MacBooks eller iPads.

Udover disse temmelig ukonkrete rygter er der også rygter om at medarbejderne i de amerikanske Apple Stores er igang med “all hands”-træning, hvor de øver sig i at håndtere store kundemændger, hvilket også isoleret set er mindst lige så ukonkret, men samlet set kunne de to ting tyde på, at der vitterligt er noget i gære.

Apple afholder deres årlige WWDC-koncerence i juni, og her kunne man måske godt forestille sig en produktlancering.

MacNN, iPhone 5 News Blog

© 2012, https:. All rights reserved.