Rygte: Applefjernsyn understøtter FaceTime og Siri

En “velplaceret” kilde hævder at have set en prototype af Apples nye fjernsyn.

Ifølge kilden ligner fjernsynet rent fysisk Apple Cinema Display skærme, men har naturligvis en skærm der er “meget større” end de 27 tommer.

Derudover har det indbygget iSight kamera som kan bruges til FaceTime-opkald. Kilden fortæller at kameraet er i stand til at zoone ind på ansigter og følge dem, når de bevæger sig rundt i rummet, så det er muligt at foretage videoopkald mens man sidder i sofaen eller går rundt i stuen, istedet for at man skal stille sig lige foran skærmen.

FaceTime skal desuden kunne aktiveres via Siri, men derudover har kilden ingen oplysninger om Siri-integration, eller brugerfladen iøvrigt.

Cult of Mac fortæller at de ofte har brugt kilden før og anser vedkommende for yderst troværdig, men at kilden har adgang til Apples protyper tidligt i udviklingsforløbet, og at de derfor ikke altid når ud på det kommercielle marked.

 

© 2012, https:. All rights reserved.