Rygte: Billig MacBook Air til sommer

Apple har måske planer om en MacBook Air til $800.

Kilder fortæller til det taiwanesiske site digitimes, at Apple forbereder lanceringen af MacBook Air til en yderst skarp pris i tredie kvartal.

Den nye Air vil starte ved 800 dollars, eller 20% lavere end den nuværende pris, og det vil lægge ekstra pres på Windowskonkurrenterne, der trods lanceringen af en syndflod af ultrabooks stadig har svært ved at levere tilfredsstillende salgsresultater.

I det seneste kvartalsregnskab fra Apple fremgik det at salget af bærbare Macs kun er steget ganske svagt siden sidste år, og at omsætningen er faldet en lille smule grundet lavere priser, hvilket siger noget om, hvor hård konkurrencen er indenfor området. Apple fortæller ikke, hvor mange 11-tommer MacBook Airs de sælger, men det antages at netop denne model er den helt store sællert indenfor Apples linie af bærbare.

Også Windowskonkurrenterne forventes at lancere flere, billigere ultrabooks i løbet af foråret og sommeren 2012. Intel, der leverer processorerne, forventer at der i år vil blive solgt mellem 20 og 30 millioner ultrabooks på verdensplan.

Digitimes

 

© 2012, https:. All rights reserved.