Rygte: Google arbejder på GameCenter “klon”

Google satser på at gøre Android mere attraktivt for spiludviklere.

En af grundene til at Apples iPhone og iPad er blevet så populære til spil er Apples app GameCenter, hvor spillere kan oprette en bruger, som er konstant på alle spil, som er tilknyttet GameCenter. GameCenter har også leaderboards og en match-funktion til multiplayer spil.

Nu vil Google ifølge BusinessInsider forsøge at gøre Apple kunsten efter, og arbejder ifølge kilder på deres eget GameCenter til Android. Googles GameCenter skal kunne circa det samme som Apples, men vil sandsynligvis integrere funktionerne med Google+.

Derudover skulle Google arbejde på at gøre det nemmere for udviklerne at lægge betalingsapps til salg i Google Pkus – en anden ting, som Android platformen har været kritiseret for var alt for indvikler for de enkelte udviklere.

Android har på det seneste været under kritik for ikke at være lukreativ nok for udviklerne at arbejde på, og en del udviklere har da også opgivet at udvikle til Android, men måske kan Googles nye tiltag bringe dem tilbage i folden igen.

Aplpe er dog stadig et skridt foran. Den næste udgave af OS X, Apples styresystem til computere, vil integrere GameCenter fra iOS, så brugerne også kan bruge det til computerspil.

BusinessInsider

© 2012, https:. All rights reserved.