Rygte: Netflix til Danmark til efteråret

Den amerikanske tv-streamingtjeneste er måske på vej til Skandinavien.

Der er godt nyt på vej for film og tv-serie elskere, hvis rygterne fra den norske avis Dagens Næringsliv har noget på sig.

Anonyme kilder fortæller nemlig at den amerikanske streamingtjeneste Netflix er på vej til de nordiske lande. Ifølge kilderne er Netflix i forhandlinger med norske rettighedshavere og produktionsselskaber, og lanceringen vil komme i fjerde kvartal.

Netflix er en amerikansk streamingtjeneste for film og tv-serier – en slags Spotify for fjernsynet om man vil. Med et abonnement til netflix kan man streame ubegrænsede mændger af nogel af de mest populære film og tv-serier som “Game of Thrones” og ”True Blood”. Man kan streame både på computer, smartphone/tablet, og på fjernsynet via spillekonsoller og set-top boxe som Apple TV.

I USA koster tjenesten 8 dollars om måneden, eller ca. 50 kr, men man kunne nemt forestille sig at abonnementet ville blive dyrere herhjemme – måske endda helt op omkring de 99 kroner som et premium abonnement hos Spotify koster?

Netflix åbnede i England og Irland i januar i år, så de nordiske lande vil ikke være de første uden for USA, hvis vi får adgang til streamingtjenesten.

via DinSide.no

© 2012, https:. All rights reserved.