Rygte: Ny 15″ MacBook Pro med Retinaskærm og tyndere design

Flere rygter om den nye MacBook Pro er i omløb. Lanceringen kan være lige om hjørnet.

Ifølge 9to5mac er Apple ved at være færdige med de sidste detaljer på den nye MacBook Pro, som denne gang får et mere omfattende redesing end de tidligere generationer.

Modsat flere spekulationer om, at den nye Pro ville nærme sig MacBook Airs design, hævder 9to5mac’s kilder at designet “blot” vil være en ultratynd udgave af MacBook Pro designet fra 2008, som vi kender og elsker det. Det betyder dog at det optiske drev oftes til fordel for det ultratynde design.

Nedenstående mock-up er lavet af 9to5mac ud fra kildernes beskrivelser

 

Første Mac med USB 3.0?

De fleste brugere vil dog næppe sørge alt forlænge over tabet af det optiske drev, for ifølge kilderne er der blevet plads til masser af tilslutningmuligheder på siderne. Ifølge kilderne, der har haft adgang til færdigproducerede prototyper, skulle der være i alt 3 porte til det ultrahurtige USB 3.0, to audio ind/ud stil, to Thunderboltporte og en plads til SD-kort. Prototyperne er til gengæld uden Ethernet, ligesom det er usikkert om der er blevet plads til Firewire.

Retinadisplay

Mange rygter har nævnt en ny MacBook Pro med retinaskærm, og også 9to5macs kilder bekræfter dette. Skærmens skarphed skulle være helt fantatisk og folk, der har set den, beskriver den som den vigtigste nyskabelse indenfor Mac i årevis, så vi er naturligvis spændte på at se om det holder stik.

Lancering på vej?

Samtidig har BestBuy sat priserne ned på alle Macs med mellem $30 og $180, hvilket plejer at være et tegn p åat den store elektronikkæde er ved at rydde hylderne for at gøre plads til nye varer.

De nye Macs forventes at komme “til sommer”, men om det bliver først eller sidst på sommeren er ikke til at sige endnu. Flere rygter har dog peget på en lancering allerede i juni.

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.