Samsung Galaxy S 3: Et nærmere kig

Samsungs nye supermobil er en vaskeægte nyskabelse fra Samsungs side.

Den længe ventede Galaxy S 3 blev endelig præsenteret i går på et stort event i London, og afløseren for Galaxy S 2 er da også et udtryk for en helt ny strategi fra Samsungs side.

Fine specifikationer

En ny topmodel skal selvfølgelig være spækket med gode hardwarespecifikationer, og det er Samsung Galaxy S 3 da også. I forhold til forgængeren er skærmen blevet endnu større: en Super AMOLED HD skærm på hele 4,8 tommer er det blevet til. Opløsnignen er på 1280 x 720 pixels, hvilket giver en pixeltæthed på 306 ppi, hvilket er lidt mindre end Apples retinaskærme

Indeni sidder som ventet en Samsungs nye 1.4 GHz Exynox 4 Quad processor, samt 1 GB RAM, og 16, 32 eller 64 GB hukommelse (det bliver dog kun 16GB-modellen der kommer til Danmark), og som vanligt er der mulighed for udvidelse med mikroSD-kort.

På kamerasiden er det et 8MP kamera på bagsiden og 1,9 MP foran.

– men endnu finere indhold

Den nye strategi fra Samsung er dog ikke så meget at satse på overdådige hardwarespecifikationer som på at fylde noget spændende og unikt indhold i Galaxy S 3 i form af nogle helt nye funktioner, som man ikke finder i nogen andre mobiler.

For eksempel kan Galaxy S 3 opfange dine øjenbevægelser og udskyde time-out til skærm-lås, hvis du læser et dokument eller ser en video. En anden funktion gør, at mobilen automatisk ringer op, hvis du har åbnet en kontakt i adressebogen og derefter holder mobilen op til øret.

Hvordan disse funktioner virker i praksis er vi selvfølgelig spændte på at se.

Derudover er det satset stærkt på en række nye delingsfunktioner som S-Beam, hvor store mændger data kan overføres lynhurtigt via NFC, S-Cloud, som er Samsungs nye cloudtjeneste med hele 50GB gratis lagringsplads i tre år, og en særlig Family Cloud hvor man kan have fælles billeder, film etc. tilgængelig for flere brugere.

Der er også blevet plads til en Siri-agtig funktion kaldet S-Voice, hvor man kan aktivere mobilen med stemmekommandoer.

Snart til salg

Heldigvis skal vi ikke vente længe før Galaxy S 3 er i butikkerne. Allerede den 29. maj kommer Samsungs nye topmodel til Europa. Den vejledende udsalgspris kommer til at ligge omkring 5.000 kr

 

© 2012 – 2014, https:. All rights reserved.