Samsung håber på forlig med Apple

Apple og Samsung mødes i dag uden for retten til forligsforhandlinger.

Forhandlingerne er ikke frivillige, men er påtvunget de to kamphaner af en californisk dommer som et led i en af de utallige patentsager, der kører mellem de to firmaer, men inden forhandlingerne har Samsungs mobilchef JK Shin udtrykt ønske om at det kan lykkedes at nå til enighed om et forlig, der kan standse patentkrigen, selv om der stadig er et stykke vej før der kan opnås enighed. Shin nævner blandt andet gensidige licensaftaler som en mulighed for at standse patentkrigen.

Også Apples CEO Tim Cook anses for at være mere tilbøjelig til at indgå forlig end Steve Jobs, der var rasende på Google og mente at hele Android-platformen var kopieret fra Apples iOS.

På mødes i dag deltager Tim Cook og Samsungs CEO Choi Gee-sung.

Reuters

 

© 2012, https:. All rights reserved.