Sneak peak på BlackBerry 10

RIM forsøger at genopfinde Blackberry-platformen.

Research In Motion var engang den helt store mastodont indenfor smartphones med deres BlackBerrys, især i USA, men de senere år er det gået stærkt ned ad bakke, og det canadiske firma kæmper nu snarere for sin overlevelse.

En af grundene til den store tilbagegang er at RIM med BlackBerry-linien har satset på fysiske tastaturer, som de har været førende med at lave, også længe efter at resten af verdens for længst var gået over til touch-skærme i stedet.

Med BlackBerry 10, den nyeste version af styresystemet i BlackBerry, har RIM endelig set lyset og satser nu på touch frem for fysisk tastatur. Om  satsningen så betaler sig, eller om det er for sent for RIM vil tiden jo vise.

Se videoen med BlackBerry 10 nedenfor og døm selv:

© 2012, https:. All rights reserved.