WWDC: Flere nyheder i iCloud?

iCloud får måske fotodeling, videosynkronisering, samt Noter og Påmindelser.

Kilder fortæller til Wall Strret Journal at Apple har en del nyheder til iCloud med på WWDC, som løber af stabelen 11. til 15. juni.

Blandt andet skulle der blive tilføjer muligheden for at dele fotos via iCloud. I dag kan man dele fotos over Photostream, men billederne er kun tilgængelige på enheder der er knyttet til den samme Apple ID, og kilderne fortæller at der vil blive mulighed for at dele billeder og albums med andre iCloudbrugere, og endda for at kunne kommentere på andres fotos.

Rapporten fortæller også at iCloud vil blive udvidet med mulighed for videosynkronisering, og at både Påmindelser og Noter, som i går blev spottet på beta.icloud.com ganske rigtigt vil blvie frigivet som web apps.

WSJ

 

© 2012, https:. All rights reserved.