Beolab 12-2: Nye minimalistiske surroundhøjttalere fra B&O

Beolab 12-2 kombinerer minimalt design med stor lyd.

B&O er nu klar med det seneste skud på stammen af surroundhøjttalere i form af Beolab 12-2-

Beolab 12.2 er designet til at fungere som baghøjttalere i et surroundanlæg, men kan også bruges som højttalere i et almindeligt musiksystem.

BeoLab 12-2 supplerer de lidt større BeoLab 12-3 højttalere, der blev lanceret tidligere i år, og som er Bang & Olufsens første væghøjttalere specielt beregnet til rum med fladskærmsfjernsyn. Sammen udgør BeoLab 12-3 og Beolab 12-2 en komplet surroundsound-opstilling, som er baseret på et konsekvent design og med den velkendte gode lydkvalitet fra B&O.

David Lewis Designers, der står bag designet af flere af B&O’s højttalere i Beolab serien, har designet højttalerne med fokus på et strømlinet og minimalistisk udtryk, som gør sig godt i ethvert hjem og er lette at passe ind i stuens øvrige indretning.

Indeni er derselvfølgelig også kælet for detaljerne med et sæt kraftige komponenter, der kan klare enhver udfordring. Ny ICEpower forstærkerteknologi og en slankere strømforsyning leverer ikke mindre end 320 watt, og basenheden  6½” CosCone-basenhed er valgt på grund af sin evne til at levere knivskarp baslyd med en stor spredning, hvilket forstærkes af at enheden er placeret tæt op ad væggen.

Diskantenheden drives af Bang & Olufsens patenterede Acoustic Lens Technology og spreder lydens høje frekvenser i en 180° vandret vinkel, så uanset hvor man sidder foran højttalerne, får man altid en krystalklar lyd. For at forbedre lytteoplevelsen endnu mere kan BeoLab 12-2 hænges med den akustiske linse opad eller nedad, så den placeres i den optimale højde i forhold til, hvor man sidder.

– Vi er virkelig glade for at kunne føje disse højttalere til BeoLab 12 samlingen, siger Product Manager Michael Jensen fra Bang & Olufsen.
– Design- og lydentusiaster kan nu skabe en førsteklasses surroundsound-opstilling, der er et integreret hele både med hensyn til æstetik og lydkvalitet. Men vi forventer også, at BeoLab 12-2 vil appellere til mange musikelskere, der ønsker at nyde den store lyd på en diskret måde.

BeoLab 12-2 bliver udelukkende solgt gennem autoriserede Bang & Olufsen forhandlere. Vejledende udsalgspris er 10.995 kroner pr. stk.

 

 

 

© 2012 – 2017, https:. All rights reserved.