Få en SMS fra……din mælk

Nyt koncept lader mælken tale til dig.

Kender du det at stå i supermarkedet og overhovedet ikke kunne huske om køleskabet derhjemme bugner af mælk, eller om der bare står en sur slat tilbage i lågen? Fortvivl ikke, for fremtiden kan mælken måske selv fortælle dig det, så du ikke selv behøver at huske på det.

En intilligent mælkekande, kaldet Milkmaid, er i stand til at sende dig en SMS, når den er ved at være tom, eller mælken er blevet sur. Via en app kan man også selv tjekke temperatur, udløbsdato og mængde.

Måske en andelse overflødigt, men mon ikke det er denne vej udviklingen går? Det bliver spændende at se om konceptet breder sig til andre fødevaregrupper, så argurkerne og havregrynene også begynder at spamme din beskedbakke om føje år.

via mashable

 

© 2012, https:. All rights reserved.