Flere softwareopdateringer fra Apple

 

Nye versioner af flere af Apples programmer er allerede klar, så softwaren passer til den nye hardware.

Apple annoncerede i går at der vil komme nye versioner af blandt andet iPhotoAperture og Final Cut Pro og Motion, hvor de grafisk orienterede programmer aselvfølgelig primært skal tilpasses den nye MacBook Pro med Retinaskærm.

Og de flest opdateringer er allerede klar til download.

Der er ganske få nyheder, andet end understøttelse af retinadisplayet, bortset fra Aperture, som har fået flere fede nye feature, såsom bedre RAW-understøttelse, understøttelse af AVCHD video, men den mest gennemgribende nyhed er at fotobiblioteket i iPhoto og Aperture nu kan køres sammen, så man kan nøjes med ét bibliotek, og i det hele taget er der flest nyheder i Aperture.

Desuden er der allede kommet en softwareopdatering til MacBook Pro Retina, selv om den kun har været til salg i under et døgn. Opdateringen øger grafisk stabilitet og understøtttelse af eksterne skærme samt understøttelse af USB 3-enheder. Opdateringen dukker automatisk op gennem Softwareopdatering hos brugerne.

Derudover er der opdateringer til Thunderbolt software, der understøtter den nye Thunderbolt-til-Ethernet adapter.

Endelig er der opdateringer til AirPort Utility, der selvfølgelig også sørger for understøttelse af den nye AirPort Express.

Udover de nævnte opdateringer kommer der også nye versioner af  iMovie, Safari og Mail til den nye MacBook Pros Retinaskærm, samt nye versioner af trediepartssoftware som AutoCAD og photoshop.

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.