Galaxy S 3 eksploderede

Samsung undersøger nu en GS 3 der i følge brugeren brød i brand.

Irske  dillo2k10 fortæller i en forumtråd, at han kørte i sin bil med sin Galaxy S 3 placeret i en holder, da mobilen pludselig udsendte en hvid flamme, gnister, og et brag.

Brugeren har efterfølgende aflevereret den eksploderede smartphone til forhandleren som har sendt den videre til Samsung, der nu ifølge en officiel udtalelse undersøger sagen nærmere.

Det er det første kendte tilfælde hvor en af Samsungs topmodeller har lidt eksplosionsdøden, men timingen er rigtig dårlig for Samsung, eftersom Galaxy S 3 netop nu er på vej ind på det amerikanske marked. Til gengæld er timingen heldig for den ellers så uheldige bruger. Efter at have postet et kommentarindlæg, hvor han blandt andet udtrykker sn fustration over ikke at få en erstatningsmobil udleveret, blev han opsøgt af Samsung kunderserivcechef, der gav ham en ny Galaxy S 3 og lovede ham flere gratis ting.

 

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.