Hands-on: Anmelderne elsker Surface

Microsofts nye tablet får en god modtagelse af pressen.

Micvrosoft annoncerede i går deres nye tablet Surface, som kommer i handleen til efterået.

Techjournalister fra de amerikanske medier har naturligvis allerede leget med den nye tablet og forstehåndsindtrykkende er overvældende positive.

TechCrunch kalder det en “velgennemtænkt indsats” og mener at Surface kan konkurrere med både iPad, MacBook Air, hæren af Android tablets – og selvfølgelig de andre Windows tablets, der er på vej.

Engadget er også imponerede og mener at især Microsofts hardwareparntnere må føle sig truet, og Gizmodo kalder Surface en “super solid enhed”, og mener at hvis Microsoft kan holde hvad de lover, har iPad for første gang en rigtig konkurrent og Android et meget stort problem.

Anmeldelserne er især imponerende, når man tænker på at Microsoft ikke har offentliggjort de mest centrale specifikationer på Surface endnu. Ingen ved hvor mange RAM de to forskellige enheder får, hvilke processorer, og ikke engang pris eller lanceringsdato er fastlagt endnu, så der er utroligt mange usikkerheder før vi vil se det færdige resultat lande i butikkerne.

Der er ingen tvivl om at Surface vil tiltrække sig stor interesse fra mange segmenter, men især prisen bliver en afgørende faktor. Microsoft har ikke meldt et præcist beløb ud endnu, men blot fortalt at prisen vil den vil svare til tilsvarende enheder med samme hardware – og her er det ikke til at vide om der menes tablets – som har en pris på omkring $500 for tilsvarende modeller – eller notebooks eller ultrabooks, som Surface også konkurrerer med på mange paramentre. Er det sidste tilfældet kan prisen ryge helt op omkring $1.000 eller dobbelt så meget som den nyeste iPad koster, og det vil uden tvivl virke pebret på mange forbrugere.

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.