HTC dropper Brasilien

HTC opgiver at få en plads på det boomende brasilianske marked.

Brasilien er ellers et land i voldso,m vækst, og er på vej til at blive verdens fjerde største smartphonemarked i 2016, men alligevel har HTC tidligere droppet at lancere den nye One-serie i landet, og meddeler nu at de helt trækker sig ud af brasilien og kun opretholder eftersupport på de smarphones de har solgt til.

HTC har en andel på kun 0,11% af smartphonemarkedet i Brasilien, og har heller aldrig gjort sig store anstrengelser for at komme ind på markedet.

En af årsagerne til at HTC fravælger Brasilien er uden tvivl den 60% skat, landet har på elektronikprodukter, der ikke er produceret i landet. Af samme årsag har flere konkurrenter, blandt andet Apple, valgt at åbne fabrikker i Brasilien.

© 2012, https:. All rights reserved.