LG dropper tablets

Koreanerne vil fremover koncentrere sig om smartphones.

LG melder sig nu foreløbigt ud af kampen om tabletmarkedet, hvor de indtil nu har haft et enkelt bud på hylderne, nemlig Optimus Pad.

Talsmanden Ken Hong fortæller til Bloomberg at LG vil sætte udviklingen af nye tablets påvågeblus og istedet fokusere på smartphones.

LG var tidligere verdens trediestørste mobilproducent, men måtte sidste år se sig overhalet af Apple og er nu røget ned på en fjerdeplads. Det koreanske firma satser på at fokusere på Optimus-serien for at genvinde den tabte position.

Meldingen kommer netop som Microsoft i går annoncerede den nye Windowsbaserede tablet Surface, som der er store forventninger til, når den kommer til salg til efteråret. Også Google forventes at præsentere deres egen Android-tablet i næste uge, når søgegiganten afholder den årlige I/O-konference.

 

© 2012, https:. All rights reserved.