Minitest: Fede tasker til din Mac

Nu kan de kendte Booq-tasker købes i Danmark. Vi har testet et par.

En smuk bærbar fortjener selvfølgelig en smuk taske, og nu er udvalget blevet endnu større herhjemme, hvor tilbehørsproducenten Booq nu har åbnet for salg af deres lækre tasker og sleeves på det danske marked.

Booq har efterhånden 10 år på bagen og har specialiseret sig i tasker og sleeves til bærbare og iPad. Designet er enkelt og stilrent, og kvaliteten er i top, både hvad angår materialevalg og produktion.

Vi har testet en taske, Taipan Slim, og en sleeve, Taipan Skin, til en 15″ MacBook Pro og er rigtig glade for både design og kvalitet. Booq lader da også selv til at være glade for deres tasker og sleeves og giver derfor fem års garanti.

Både sleeves og tasker har lækkert blødt for, så MacBook’en ligger blødt og rart og putter sig når den er med på farten, og yderstoffet er i kraftigt, vandtæt ballistisk nylon, der kan holde til hverdagens små slag uden at blive slidt og grimt.

En anden meget vigtig detalje vi lægger mærke til, er kvaliteten på lynlåsene, hængsler og kroge på skulderremmen, som er i top. Skulderremmene er iøvrigt fremstillet af sikkerhedsseler – en fed detalje.

En anden vigtig detalje er, at taskerne er designet, så man har plads til alt udenoms-værket og ikke blot den bærbare. Der er rigeligt med ekstra lommer til papirer, opladere og særlige lommer til iPad og iPhone, så man har styr på alt sit grej. Taipan Slim er dog som navnet siger, ikke verdens tykkeste taske og der er her kun plads til det mest nødvendige.

Flere af Booqs tasker er desuden mærket med et indrammet Terralinq serienummer. Når du er registreret, kan Booq Terralinq service hjælper dig med at finde din taske, hvis du skulle være så uhedig at miste den.

Booq har et stort udvalg af både rygsække, skuldertasker, kameratasker, sleeves og folios i flere forskellige prisklasser. Tjek selv udvalget hos Booqbags.dk 

© 2012, https:. All rights reserved.

Tags: