Minitest: Parrot MINIKIT+

Det franske firma Parrot præsenterede fornylig et nyt håndfrit sæt til mobilen.

Parrot MINIKIT+ gør det muligt at snakke håndfrit fra mobilen når du kører bil. Enheden spændes fast i bilens solskærm via en elastik og tænder automatisk når bildøren åbnes via en sensor i enheden.

Parrot MINIKIT+ virker med alle mobiltelefoner med Bluetooth og kan håndtere op til 2000 kontakter, der automatisk synkroniseres fra eksempelvis en iPhone, som vi har brugt i denne minitest. Det foregår nemt og enkelt.

Når enheden er installeret kan man modtage opkald med stemmen eller afvise opkald, ved at sige “Accepter” og “Afvis”. Findes kontakten i adressebogen, fortæller Parrot MINIKIT+ navnet på den som ringer op.

Opkald fra enheden sker ved et tryk på den grønne knap hvorefter du fortæller Parrot MINIKIT+ hvem du vil ringe til med stemmen.

Stemmegenkendelsen fungerer overraskende godt og giver ikke anledning til fejlopkald.

Udover at kunne fungere med telefonen, kan man også få lyden fra navigations apps og andre programmer over i Parrot MINIKIT+, samt høre musik fra iPhone via enheden.

Lydkvaliteten til samtaler fra Parrot MINIKIT+ er udmærket uden at være prangende. Der er en del larm, som der naturligvis er når opkald kommer fra en bilkabine. Dog er samtaler fra enheden til at forstå og i en acceptabel kvalitet. Lyden i bilen fra udefra kommende opkald er også fine og går klart igennem, med mulighed for at flytte på volumen så den passer i bilen.

Via en indbygget Dual Mode i enheden, er det muligt at parre Parrot MINIKIT+ med op til 10 mobiltelefoner (20.000 kontakter i alt).

Parrot Minikit leveres med USB-stik så du kan lade op via eksempelvis en iPhoneoplader, en computer samt med stik til cigarettænderen i bilen. Batteriet holder en lille uges tid før det skal lade op ved almindelig daglig brug.

Der findes mange håndfri sæt på markedet og der er mange ganske gode.

Parrot MINIKIT+  skiller sig dog lidt ud med sit enkle design og store brugervenlighed, der hurtigt får brugeren i gang med at ringe. Så er du på udkig efter et nyt håndfrit sæt til bilen, der virker perfekt med iPhone, så er Parrot MINIKIT+ afgjort værd at se nærmere på.

Parrot MINIKIT+ er på markedet nu og koster 699 kroner.

Via Parrot.

 

© 2012, https:. All rights reserved.