Ny ultramobil VAIO

Sony udvider VAIO E-serien med en lille, let 11-tommers model.

Den nye 11” (29,4 cm) VAIO E er specielt henvendt til studerende, pendlere eller blot dem, som ønsker stor computerkraft med mere mobile og rejsevenlige dimensioner. Designet er det samme som de øvrige VAIO-modeller, men den lille model er super let og transportabel, samtidig med at prisen også er særdeles skarp.

Selv om den nye VAIO er lille, er der masser af muskelkraft gemt under motorhjelmen. VAIO E11 har en AMD Dual-Core E2 APU til notebook-processor, AMD Radeon HD 7340-grafikkort, Sonys xLOUD- og Clear Phase-lydteknologier og et Exmor HD webcam. På trods af den beskedne størrelse er der også blevet plads til tilslutningsmuligheder via både USB 3.0, Bluetooth 4.0 og HDMI.

VAIO’en kan også bruges som en backup-oplader til din smartphone, selv når computeren er slukket eller står i dvale. Den lille VAIO har en batterilevetid på op til 6 timer, hvilket gør den let at have med sig til at tage noter, surfe og e-maile på i løbet af dagen.

VAIO E-serien består nu af fire størrelser (11”, 14”, 15” og 17”) og fås i hvid, sort eller pink.

Pris og tilgængelighed: VAIO E11 er tilgængelig i Danmark fra midten af juli til en vejledende udsalgspris på 3.800 danske kroner

© 2012, https:. All rights reserved.