Rygte: Vil Microsoft lave sin egen tablet?

 

Microsoft har inviteret pressen til “en stor bekendtgørelse” på mandag.

Invitationen indeholder ingen yderligere oplysninger, andet end at pressemødet vil finde sted i Los Angeles, og spekulationerne om, hvad nyheden er, er da også straks gået igang.

Der er naturligvis mange muligheder. Det kan være relateret til Windows 8, som næsten er ved at være færdig, eller til Xbox som også forventes at få en opfriskning snarest, og endelig går der rygter om at microsoft vil købe den erhvervsrettede sociale tjeneste Yammer.

Men ifølge AllThingsD kan nyheden også være at Microsoft vil annoncere at de vil producere deres egen Windows Tablet. Microsoft skulle efter sigende være trætte af at tabe terræn til Apple og iPad, der stormer frem, endda i høj grad også indenfor erhvervslivet, som ellers traditionelt set har været Microsofts hjemmebane.

Microsoft har tidligere forsøgt sig med hardwareproduktion i form af Zune, som skulle tage kampen op med Apple iPod, efter at trediepartsproducenterne ikke formåede at tage andele fra Apple. Dette forsøg mislykkedes dog fælt, og Zune er idag lagt i graven, mens iPod stadig lever videre.

Nyheden kan naturlgivis også dreje sig om noget helt andet, og frem til mandag er vi henvist til gætterier.

 

© 2012, https:. All rights reserved.