Skype opdaterer Mac-klient til 5.8

Den nye version understøtter OS X 10.8 og har redesignede kontaktlister.

Microsoftejede Skype er nu klar med verison 5.8 af deres Skypeklient til Mac. Den nye version er først og fremmest klar til at kunne understøtte OS X Mountain Lion, som bliver frigivet i næste måned, men kører også på ældre versioner helt tilbage til Leopard.

Den største nyhed i den nye version er at kontaktlisterne efter ønske fra brugerne er blevet redesignede, så de minder mere om udseendet i ældre versioner, med muligheden for at tilpasse det eksterne vindue i højde og breddde. Den nye kontaktliste har også filtre, såsom Venner og Familie, så man hurtigere kan finde den rigtige kontakt. Et højreklik på kontakten starter en samtale.

Derudover kan videokald, der kommer ind fra iOS og Android nu justeres på Mac alt efter om den der ringer holder mobilen vandret eller lodret (det var før kun muligt ved kald fra Windows Phone).

For Premiumkunder er der derudover nu også gruppeskærmdeling med video.

Skype lover at fremtidige versioner vil give mulighed for at åbne chats i nye vinduer og for at tale med flere kontakter på én gang.

Skype 5.8 til Mac kan hentes her.

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.