Trådløse in-ears fra Plantronics

BackBeat GO smider kablet og leverer stor lyd i miniformat.

Det er deljigt at lytte til musik, når man er på farten, men knap så dejligt at blive filtret ind i hovedtelefonernes ledninger, som har en uhyggelig evne til altid at slå knuder på sig selv og i det hele taget være i vejen.

Heldigvis kommer der flere og flere trådløse headsets på markedet og de nye BackBeat GO er endnu et af slagsen.

BackBeat GO er ultra små in-ears, med en vægt på blot 13 gram. De forbindes til smartphones eller tablets via Bluetooth, og har en batteritid på op til 4,5 timers afspilning og op til 10 timers standby-tid.

Trods det kompakte design lover Plantronicks fyldig stereolyd sammen med avanceret støjreducering .

Headsettet er desuden udstyret med en diskret kontrolknap, der nemt lader dig besvare opkald, skifte musiknummer og justere lydniveauet.

Som en ekstra god lille detalje kan headsettet lades op med en smart to-i-én oplader, så både headset og smartphone kan oplades på samme tid – og så man slipper for at medbringe to forskellige opladere.

BackBeat GO er tilgængelige fra juni 2012. Vejledende udsalgspris er 749 kroner inkl. moms. 

© 2012 – 2017, https:. All rights reserved.