BeoLab 12-2: Nu i hvid

De skulpturelle BeoLab 12-2 højttalere fås nu også i hvid.

Beolab 12.2 er designet til at fungere som baghøjttalere i et surroundanlæg, men kan også bruges som højttalere i et almindeligt musiksystem.

Sammen med BeoLab 12-3 udgør de minimalistiske væghængte højttalere en komplet surroundsound-opstilling, og eftersom BeoLab 12-3 også er udgivet i hvid er det kun naturligt at lillebror 12-2 følger med.

Det vægnære design gør højttalerne til et ideelt valg til enhver førsteklasses surroundsound-opstilling – både som front- og baghøjttalere. Endvidere gør højttalernes fremragende akustiske kvalitet dem til det perfekte supplement til ethvert musiksystem fra Bang & Olufsen.

BeoLab 12-2 fås enten i hvid eller aluminium og kan nu købes eksklusivt hos Bang & Olufsen forhandlere.

Priser fra kr. 11.245,- (inkl. vægbeslag).

© 2012 – 2017, https:. All rights reserved.