Bose lancerer Videowawe II

Boses kombinerede tv og musiksystem fås nu i to størrelser og med nyt design.

Bose lancerede Videowawe tilbage i 2010, og nu er det så blevet tid til en design- og kvalitetsmæssig overhaling af systemet.

VideoWave er lidt af et Kinderæg, for ud over at være et HD TV med fuld hjemmebiograflyd fungerer det også som musiksystem. Ideen med at samle musik og tv i én enhed giver åbenlyse fordele. Først og fremmest slipper man for komplicerede hjemmebiografsystemer med kilometervis af ledning, der snor sig langs panelerne, men også brugeroplevelsen bliver mere enkel ved hjælp af Boses click-pad fjernbetjening, der samler styringen af al hjemmeunderholdning  i én fjernbetjening. Så bliver der også mere plads på sofabordet!

VideoWawe II fås i to størrelser: 45 og 55 tommer. Skærmen er omsluttet af en aluminiumsbelagt ramme, og en tyndere ramme findes på 55” skærmen, hvilket skaber et komplet alt-i- et system, der er tyndt nok til at blive monteret på væggen. En enkelt kabelforbindelse til én mediekonsol giver mulighed for at tilslutte op til seks forskellige enheder, som Apple TV, Blu-Ray DiscTM afspiller, kabelboks eller spilenheder.

I forhold til forgængeren er skærmen også blevet opgraderet til en ny LED-baggrundsbelyst skærm, der skulle give en bedre billedkvalitet.

Smart og intuitiv fjernbetjening

Noget af det bedste ved Videowawe er fjernbetjeningen, der kan fungere som universalfjernbetjening for alle ens enheder. Fjernbetjeningen er udstyret med en clickpad, som overflødiggør flere fjernbetjeninger og en række specialknapper, og som gør det betjene alle sine enheder. Som en ekstra fed feature benytter fjernbetjeningen  Radio Frequency (RF) teknologi, hvilket gør at den ikke behøver at være direkte rettet mod enheden, den skal betjene, som de tradionelle infrarøde fjernbetjeninger. Det betyder at man kan gemme sine enheder helt væk i en skuffe eller bag skabslåger – endnu en detalje der kan hjælpe med at løfte indretningsneveauet i stuen!

Biograflyd fra usynlige højtalere og uden ledninger

At få oplevelsen af hjemmebiograf betyder ofte et kompromis med stuens indretning. Bose VideoWave fjerner behovet for flere højtalere og ledninger gennem rummet med integration af hele 16 højtalere bag på selve skærmdisplayet, hvilket ifølge Bose giver en klar, detaljeret lyd og masser af bund og effekter fra biograflyd.

Bose skaber denne kvalitet gennem en klynge af seks højtydende woofers inde i systemet – nøje tilpasset en kraftfuld akustisk Bose waveguide. Disse er udviklet til at levere effekten af de dybe toner uden forvrængning selv på de højeste lydniveauer.

Bose ADAPTiQ® teknologien, der er en eksklusiv lydkalibreringsteknologi, tilpasser desuden lyden til det aktuelle rums akustik, størrelse, form og indretning, så systemet egner sig både til dagligestuen og til erhvervsformål, som mødelokaler og hotelsuiter.

Også et musiksystem

Bose er naturligvis først og fremmest en højttalerproducent og Videowawe II’s usynlige højttalersystem egner sig naturligvis også til musik. Det nye VideoWave system inkluderer en iPod eller iPhone, og skærmen udnyttes selvfølgelig også ved at kunstnere, sange og spillelister kan vises på skærmen. En mute- funktion kan slukke for skærmen, når det ønskes.

Tilgængelighed

Demonstration og salg begynder i alle Bose-autoriserede VideoWave forhandlere ultimo august 2012.

Den vejledende udsalgspris på Bose® VideoWave® II systemet er 44.995 for modellen på 46” og 52.995 for modellen på 55”. Mere information findes på www.bose.eu. 

© 2012, https:. All rights reserved.