Microsoft: Windows 8 klar i august, til salg i oktober

Microsoft er klar med officiel tidsplan for Win8.

På Microsofts partnerkonference er hovedement naturligt nok Windows 8, som bliver frigivet til efteråret. Og Microsoft kan nu fortælle at udviklerne er 99% færdige med styresystemet, og at RTM (Release To Manufacturers)-versionen er klar allerede i næste måned. Herfra går der dog lige yderligere to måneder for Windows 8 er klar til at komme til salg.

Windows 8 bliver bærbar

Windows 8 får en helt ny funktion kaldet Windows to go, som gør at man kan downloade hele sin Windowsinstallation, inklusive sikkerhedsprogrammer, filer og hele svineriet, ned på en (min. 32 GB) USB stick og derefter boote den op på en hvilken som helst anden computer – hvilket uden tvivl bliver populært for folk, der gerne tager arbejde med hjem som med systemet meget nemmere kan få adgang til relevante programmer, filer, etc.

Opgradering fra Windiws 7 til Windows 8 bliver iøvrigt også meget billig: kun 20 dollers, ellers ca. 120 kr.

 

© 2012, https:. All rights reserved.