Ny gamermus og tastaturer fra Razer

Razer lancerer Ouroboros og BlackWidow 2013.

Ourobos er en gamermus, der kan bruges af både højre- og venstrehåndede. Musen kan endvidere indstilles i længden så den passer til hænder i forskellige størrelser, og udskiftelige sidepaneler gør at man kan tilpasse musen præcist til ens egne behov. Ourobos har desuden 11 programmerbare knapper, og et dualsensor system, der bruger både en optisk og en laser sensor, med  8200dpi tracking

BlackWidow 2013 er en ny linie i serien af gamertastaturer i tre prisklasser. de har alle mekaniske taster med en anti-ghost teknologi, der gør at tastaturet kan registrere op til ti samtidige indtastninger. Den dyreste model, kaldet Ultimate, har baggrundsbelyste taster, mens det billigste, Tournament,  ikke har numpad, mens ellers er der ikke den store forskel på de tre tastaturer.

Tastaturerne kommer på markedet i august, men priser der starter ved $80.

Ouroboros kommer først i butikkerne sidst på året, til en pris på $130.

 

© 2012, https:. All rights reserved.