Nyt gamer headset fra ASUS

Asus ROG Vulcan Pro er til de seriøse gamere.

ASUS’ ROG serie af gamingtilbehør har fået et nyt medlem, nemlig et headset, der er optimeret til gaming.

Vulcan Pro har en række forbedringer i forhold til det eksisterende headset i ROG-serien, udviklet i samarbejde med profesionelle gamere, blandt andes tre forskellige modes alt efter hvilket spil man spiller, og dobbelt støjreduktion, der fjerner op til 85% af lavfrekvente lyde og 30 db af al øvrig støj.

De store 40mm neodymium drivere er testet af professionelle gamere, og headsettet er udstyret med bløde skumpuder, der er rare at have på overl ængere tid, og en justerbar mikrofon, der kan afmonteres.

Asus ROG Vulcan Pro kommer i butikkerne til august og får en pris på omkring 1.000 kroner.

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.