Nyt sikkert USB-drev fra Kingston

DataTraveler Locker+ G2 beskytter dine data og kan bruges på både PC og Mac.

Kingston lancerer nu anden generation i serien DataTraveler Locker+. De små USB-nøgler skiller sig ud fra mændgen ved at alle data er beskyttet med hardware-baseret-kryptering. Man opretter en adgangskode, når drevet taget i brud, og herefter er drevet lukket af for uvedkommende. Tastet der forkert kode ind ti gange, lukker drevet ned og reformatteres.

DataTraveler Locker + G2 er desuden udstyret en password-manager, der giver brugerne mulighed for at gemme navne og passwords på op til 20 konti.

Derudover er USB-drevet ren plug-and-play. DataTraveler Locker+ G2 virker på PC og Mac i flæng, og metalkabinettet er udstyret med en nøglering, så det er let at sætte fast på tasker og rygsægger og punge.

DataTraveler Locker+ G2 er tilgængelig med 4GB, 8GB, 16GB og 32GB . Der medfølger fire-års garanti og gratis teknisk support.  Priserne starter omkring 85 kr inkl. moms

© 2012, https:. All rights reserved.