Pioneer lancerer ny AppRadio

Bilradioen snakker med din smartphone og integrerer apps.

Er man træt af at have bilkabinen fyldt med elektroniske dimser som GPS, håndfri sæt, og selvfølgelig sin uundværlige smartphone, er Pioneers AppRadio et rigtigt god bud på en løsning, der samler det hele i én enhed.

AppRadio giver dig fuld kontrol over din smartphone, som kan betjenes direkte på den 7 tommer store berøringsfølsomme skærm, og det åbner jo for et væld af muligheder. Udover adgang til kort og GPS kan man via AppRadio føre håndfri telefonsamtaler via Bluettoth og få adgang til udvalgte apps på sin smartphone, som kontakter, fotos og kalender.

Og så har AppRadio selvfølgelig også indbygget radio.

AppRadio fås i to versioner, SPH-DA100 fungerer både med iPhone og Android og koster 3.700 i vejledende udsalgspris. Bruger man kun Apple-enheder kan man vælge lillebroderen SPH-DA02, som kun virker med iPhone 4/4S. SPH-DA02 er en anelse mindre, med en skærm på 6,2 tommer, men er også billigere med en vejledende udsalgspris på 3.000,-

Begge Pioneers AppRadios er tilgængelige hos udvalgte forhandlere.

 

© 2012, https:. All rights reserved.