Size matters? Gigantudgave af Galaxy på vej

Rygter fortæller at Galaxy Note 2 får en skærm på hele 5,5 tommer.

Da Samsung lancerede Gataxy Note sidste år, var der stor skepsis over hvordan den 5,3 tommer store “phablet” ville klare sig, men salgstallene har været overraskende gode og Samsung arbejder nu på en efterfølger.

Og ifølge koreanske MK Business News satser Samsung på at en endnu større skærm vil give endnu større succes. Hele 5,5 tommer skulle den nye Note være på.

Tendensen med større og større skærme har vi også set i Samsungs anden store succes, Galaxy S, hvor 3. generation voksede til hele 4,8 tommer, mens Galaxy S 2 ved lanceringen også var en af de største smartphones på markedet med en skærm på 4.3 tommer.

Samsung forventes at præsentere Galaxy Note 2 på IFA-messen i august og have den nye phablet på markedet til oktober.

via The verge

© 2012, https:. All rights reserved.