SOUL by Ludacris forhandles nu i Norden

De superhotte hørebøffer kan nu også købes herhjemme.

Der er godt nyt til lydentusiaster, for nu er endnu et topbrand indenfor hovedtelefoner på vej til det danske marked. SOUL by Ludacris er skabt af musikeren Ludacris i samarbejde med  prisbelønnede lydingeniører, og kombinerer kvalitetslyd i studiekvalitet med et virkeligt lækkert, råt design.

Det er svenskbaseredeTura Scandinavia AB der har fået distributionsrettighederne, og begejstringen for at få SOUL med i porteføljen er tydelig:

”Jeg er glad for at vi har fået dette præstigemærke til Tura Scandinavia. Meddette tager vi et skridt imod Hi-fi segmentet. Med flere års erfaring som leverandør af andre velkendte hovedtelefon varemærker, føler vi os nu modne. Efter at have lyttet til SOUL by Ludacris en dags tid må jeg medgive at det er en af de bedste og mest præcise lydgengivelser jeg har hørt.. hovedtelefonerne bruges af Usain Bolt og senest så jeg Cesk Fabregas med et par guldfarvede SOUL SL300 under fodbolds EM,” siger  Lucas Seglert, Brand Manager for SOUL by Ludacris hos Tura Scandinavia AB.

Tura lancerer alle de nuværende modeller i SOUL-serien; to in-ears og tre on-ear modeller.

© 2012, https:. All rights reserved.