Surface frigives 26. oktober

Microsofts tablet kommer i hendelen samtidig med frigivelsen af Windows 8.

Microsofts Surface tablet skal tage kampen op med Apples iPad, og Microsoft er klar til at sende den i felten lige så snart den nye version af Windows er klar til frigivelse, hvilket sker den 26. oktober.

Oplysningen kommer ikke direkte fra Microsoft selv, men fra en rapport indgivet til US Securities and Exchange Commission (SEC).

Microsoft præsenterede deres Surface tablet i juni. Den nye tablet kommer i to versioner: en ARM-baseret, der kører den lette udgave af Windows, Windiws RT og en fuldt udrustet Intelbaseret version, der kører den fulde version af Windows 8. Det er kun den ARM-baserede, der frigives til oktober, eftersom Microsoft selv har annonceret at storebroderen først vil være klar tre måneder senere.

Microsoft har endnu ikke offentliggjort priser.

© 2012, https:. All rights reserved.