Tag billeder med øjnene

Koncept: Dette kamera holder lige så godt øje med fotografen som med motivet.

Tænk hvis man kunne indfange de gyldne øjeblikke med kameraet lige så godt som med det menneskelig øje.

Dette kamerakoncept fra designer Mimi Zou kaldet Iris går et godt stykke ad vejen, ved helt at droppe den ellers obligatoriske udløserknap, og lade kameraet tage billeder, når fotografen blinker med øjnene. Man kan ligeledes zoome ind ved at knibe øjnene sammen, og derudover er kameraet udstyret med biometrisk ansigtsgenkendelse, så det selv kan identificere de mennesker der tages billeder af, samt augmented reality, der også kan genkende fysiske steder.

Kameraet er naturligvis blot på konceptstadiet, så det er ikke foreløbig at du skal kigge efter Iris på butikshylderne.

via SlashGear

© 2012, https:. All rights reserved.