Zuckerberg afviser Facebookmobil

Det vil ikke give mening for Facebook at lave hardware.

Facebook skyder nu alle rygter om en kommende facebook mobil ned. I forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet blev Mark Zuckerberg spurgt om Facebooks planer på mobilområdet.

Hertil svarede Zuckerberg at Facebook er den mest benyttede applikation på alle mobile platforme, og at det ikke vil give mening for firmaet at lave deres eget hardware.

Rygterne har ellers svirret i flere omgange, om at Facebook i samarbejde med HTC arbejder på en Facebookmobil, men Zuckerberg har jo ret i at det ikke vil give nogen mening. Én ting er at producere den – en helt anden er at få Facebooks 500 millioner mobile brugere til rent faktisk at købe den.

Men der er ingen tvivl om at Facebook har gang i et eller andet på mobilfronten. Langt over halvdelen af Facebooks brugere tilgår det sociale site fra mobile enheder, og det er et kæmpe problem for Facebook, eftersom det endnu ikke er lykkedes selskabet at finde ud af, hvordan man tjener penge på de mobile brugere. Måske er svaret en eller anden form for mobil platform – et selvstændigt OS, eller en form for SDK, der kan bruges på de eksisterende mobnile platforme til at integrere Facebook endnu dybere?

© 2012, https:. All rights reserved.