Archos præsenterer ny tablet-generation

ARCHOS 101 XS er første medlem af den tiende generation af tablets fra franske Archos.

Tyndere, lettere hurtigere.

Archos har arbejdet på designet på den nye generation af tablet, og 101 XS er kun 8 mm tyk og vejer blot 600 gram. Også hastigheden er forbedret, og Archos lover lynhurtig webbrowsing.

Smart cover

Den største nyhed er dog et medfølgende cover, som både fungerer som cover, stand, tastatur og dock. Coveret monteres på 101 XS med de indbyggede magneter for beskyttelse, når man er på farten og som en stand, når man skal bruge tabletten i opretstående stilling. Her fungerer coveret også som tastatur (ligesom Microsofts cover til Surface). Når coveret er tilsluttet på denne måde, modtager det strøm fra tabletten, men tilsluttes et strømstik fungerer coveret som dock, og oplader tabletten i stedet for.

Ren Andorid oplevelse

 101 XS kører Android 4.0 Ice Cream Sandwich, og vil i løbet af fjerde kvartal blive opgraderet til 4.1 Jelly Bean. I modsætnign til de fleste andre producenter har Archos dog valgt ikke lave lave egne tilpasninger eller “skins” til sine  101 XS, og man får derfor den “rene” Andoridoplevelse, som på Nexus-modellerne.

Mediecenter og produktivitet

101 XS kommer med præinstallerede programmer til både arbejde og fornøjelse. For eksempel medfølger OfficeSuite Pro 6, der ellers koster $15, hvor man kan arbejde med Word, Excel, Powerpoint og læse PDF’er.

Et mediecenter er også indbygget, med apps til videoafspilning i HD, musikafspilning og så videre.

Pris og Specifikationer

Archos oplyser at 101 XS har en 1.5 GHz “multi-core” processor og 1GB RAM, en 10 tommer stor skærm og 16GB hukommelse, der kan udvides med SD kort, samt et 720p frontkamera til videochat.

101XS kommer i butikkerne til oktober og vil koste omkring 3.000 kr.

Se mere hos Archos

 


 

© 2012, https:. All rights reserved.