Gamerheadset fra Plantronics

GameCom Commander sikrer bedre gaming uden støj.

En gamers værste fjende er ikke altid fjenden på skærmen, men alle de distraktioner der foregår rundt om computeren, som kan være med til at nedsætte koncentrationen.

Plantronics nye headset, GameCom Commander, isolerer lyden fra tilskuerne og de omkringsiddende spillere, så kun spillet er i fokus. Samtidig lover Plantronics god lydkvalitet, så at medspillerne kan høre enhver kommando, strategi eller advarsel – hvad enten man spiller en stor turnering eller øver sig derhjemme.

Headsettet er udvalgt af Electronic Sports World Cup som officielt headset, og lanceres i en nummereret limited edition-udgave under gamescom i køln.

Plantronics GameCom Commander tilbyder bl.a.:

  • Avanceret støjreducering
  • Dolby® Pro Logic® IIx-, og Dolby Headphone-teknologi for en realistisk 7.1 surround sound-oplevelse
  • God pasform og komfort med en robust hovedbøjle
  • Hurtig tilslutning til pc, mobil eller tablet med de aftagelige ledninger
  • Nummereret Limited Edition-model
  • Æske til opbevaring og transport
  • Klistermærke til hovedbøjlen til at give et personligt præg

”Pc-gamere stiller store krav til deres udstyr, for i kampens hede tæller alle fordele. Her er GameCom Commander ét af de vigtigste våben i gamernes arsenal, udviklet med erfaring fra Plantronics headsets til astronauter, piloter, redningsarbejdere og andre, der arbejder i frontlinjen,” fortæller Anders Blak Pedersen, Corporate Manager Denmark hos Plantronics. ”Vi er rigtig glade for, at GameCom Commander er blevet valgt af ESWC (Electronic Sports World Cup) som deres officielle headset, og at det skal benyttes af professionelle gamere fra hele verden under finalerne i oktober.”

Pris og tilgængelighed

Plantronics GameCom Commander er tilgængelig fra september 2012. Vejledende udsalgspris er 2.999 kroner inkl. moms.

© 2012 – 2017, https:. All rights reserved.