Gamerheadsets fra QPAD: Nu med HiFi

Svenske QPAD lancerer to nye headsets: QH-85 og QH-90.

Begge headsets har lyd i HiFi kvalitet, hvilket giver endnu bedre muligheder for at orientere sig i spillet, lytte efter sine fjender og venner og opfange andre små detaljer, der kan give en spillemæssig fordel.

QH-85 er udstyret med en åben ørekop, så lyde fra omgivelserne også trænger ind, og giver en naturlig lyd med klar bas, mellemtone og diskant. QH-90’s lukkede kop holder derimod alle uvedkommende lyde ude og har en kraftige bas, klar diskant men en noget blødere mellemtone.

Begge headsets er 53 mm drivere, 15-25 mHz frekvensrespons, aftagelig mikrofon og er bygget i aluminium med læderrem og bløde velour-kopper.

De er i handlen nu og koster 99 Euro.

Se mere hos QPAD

 

© 2012, https:. All rights reserved.