HBO: Vi satser stort i Norden

Når HBO kommer til Norden bliver det ikke med et andenrangsprodukt.

HBO har allerede annonceret at de vil ind på det nordiske marked, og når det skar til efteråret, får vi glæde af det bedste HBO kan tilbyde af primært tv-serier:

“HBO Nordic vil tilbyde alt HBO indhold i Norden. Alle nye serier som Game of Thrones, Boardwalk Empire og Newsroom, klassikere som The Sopranos og The Wire samt nye seriepremierer i Norden vil alle være en del af HBO Nordics program. Vi har aftaler med flere partnere i Danmark men ikke med YouSee eller YouBio,” udtaler bestyrelsesformand for HBO Nordic, Peter Ekelund til MediaWatch.

Dermed bliver der kamp om de danske tv-seeres gunst til efteråret, hvor også Netflix kommer til Danmark og hvor YouSee lancerer en konkurrerende streaming og on-demand tjeneste. Også Stofa forventes at træde ind i konkurrencen.

© 2012, https:. All rights reserved.