Heftigt minianlæg/iPhone-dock fra Philips

Slip din indre DJ fri med Philips nye minisystem.

Philips nye FWP3200D er designmæssigt den fedeste partymaskine man kan forestille sig, og den kommewr med en masse funktioner, der må få hjertet til at banke hos enhver, der går med en lille DJ i maven.

Den har to drejelige docs, der minder om et DJ-turntable, hvor man kan oplade sine iPhone/iPods og afspille musik, og scratche og mixe fra de to enheders musikbilioteker. Man kan endda få adgang til mere avancerede DJ-funktioner via Philips Djay app

Derudover er der dynamisk belysning, der blinker i takt med musikken, øjeblikkelig basforstærkning med MAX Sound og en samlet udgangseffekt på 300 W RMS.

Philips angiver ingen pris på det tjekkede musiksystem, men lillebroren, med én dock og 240 W koster 2.200,-

Se mere hos Philips

 

© 2012, https:. All rights reserved.