Her er YouSee’s Netflix-konkurrent

YouSee lancerer YouBio, som skal tage kampen op med streaminggiganten.

Der bliver meget at glæde sig til i efteråret for tv-glade danskere. Forleden annoncerede streaminggiganten Netflix at de holder deres indtog på det danske marked – og dette kan YouSee naturligvis ikke sidde overhøring.

Den danske kabel-tv-udbyder er derfor klarm ed et alternativ, som også bliver lanceret i løbet af efteråret. Den præcise dato er ikke offentliggjort endnu.

YouSee’s nye tjeneste kommer til at hedde YouBio. Ligesom hos Netflix er kerneproduktet et abonnement, der giver fri adgang til streaming af film og tv-serier, men YouBio tilbyder desuden enkeltleje af helt nye premierefilm.

Stort udvalg

YouSee har indgået et partnerskab med CMore, som har gode aftale med en lang række af de store film- og tv-selskaber, og påstår at de derigennem vil have et større udvalg af nyere titler end Netflix. Selv om de helt nye premierefilm skal lejes, vil abonnementsdelen altså også give adgang til nye film.

Adgang fra smartphones, tablets, pc – og fladskærmen

Brugerne vil kunne få adgang til YouBio via et hav af enheder, fra smartphones over tablets og PC’er. Men det vigtigste er selvfølgelig at få tjenesten ind i dagligstuen. De nyeste smart-TV fra Samsung og LG vil understøtte YouBio, men andre fjernsyn kan også få adgang via en lille boks, som kommer på markedet efter jul. de nuværende boxe, som YouSee bruger vil også give adgang, dog via DVB i stedet for IPTV. PÅ sigt kan der også komme adgang fra andre enheder, såsom Xbox, PS 3, Apple TV etc.

Hvad bliver prisen?

YouSee vil ikke fortælle prisen endnu, af konkurrencehensyn. Eftersom Netflix heller ikke har offentliggjort priser endnu er det jo temmelig forventeligt.

© 2012, https:. All rights reserved.