Kingston slipper rovdyret løs

HyperX Predator er et DRAMmodul til de virkeligt krævende computerentusiaster.

Kingston udvider nu deres familie af Hyper X RAM med en ekstra højtydende serie kaldet Hyper X Predator.

Hukommelsen er Intel XMP certificeret og er blevet fuldt testet og valideret tilen lang række af de motherboards, som er på markedet netop nu. DDR3-serien er særligt tiltænkt gamere og overclockere.

”Gamer-markedet til pc er i vækst. Derfor er det naturligt, at vi udvider vores familie i den bedste klasse med HyperX Predator”, siger Michael Lysholt Nielsen, landechef for Kingston Technology i Danmark. ”Computerentusiaster vil med det nye kit kunne opleve en langt bedre performance, ikke kun når de gamer, men også når de arbejder i forskellige programmer samtidigt. HyperX Predator gør det bare lettere at presse maskinen til det yderste”

HyperX Predator er tilgængelig i hastighederne 1600 – 2666MHz; CAS latens med 9 eller 11 og kapaciteter fra 8GB til 32GB i forskellige dual og quad channel kit konfigurationer.

Alle HyperX memory produkter kommer med en livstidsgaranti og gratis teknisk support.

Specifikationer:

    Kapacitet: 8GB, 16GB, og 32GB i kits af 2 og 4
·    Frekvens (hastighed): 1600MHz-2666MHz
·    CAS latens: CL 9, CL11
·    Spænding: 1.5v -1.65v operationel spænding, hvilket gør en mere stabil overclocking mulig
·    XMP certificeret: Bedre frekvens performance, bedre timing og spænding er mulig ved at slå Intel’s Extreme Memory Profile til
·    Kompatibel: Udviklet specielt til P55, H67, P67, Z68, H61 (AG), og Z77 Intel chipsets; og A75, A87, A88, A89, A78, samt E35 (Fusion) AMD chipsets.

Kingston

© 2012, https:. All rights reserved.