Læk: Specifikationer på Galaxy Note 2

En koreansk avis er klar med fuld specifikationsliste før lanceringen.

Der er kun en dag til Samsung forventes at præsentere opfølgeren til Galaxy Note på IFA i Berlin, men allerede nu kan man få en god ide om, hvor spækkede specifikationerne er på den nye phablet, hvis man skal tro den koreanske avis Seoul Newspaper.

Avisen har nemlig offentliggjort en fuld specifikationsliste, der iøvrigt bekræfter mange af de rygter, der har været i omløb indtil nu.

Skærmen er Super AMOLED og 5,5 tommer stor med en opløsning på 1280 x 720 p, mens processoren er en 1.4GHz quadcore Exynos 4412. Derudover er der et bagudvendt kamera på 8MP og enten 16 eller 32 GB hukommelse. Ifølge lækket vil Galaxy Note komme med den nyeste version af Android, 4.1 Jelly Bean.

Samsung præsenterer Galaxy Note 2 i morgen på IFA.

via Slashgear

 

© 2012, https:. All rights reserved.