Lækkede billeder af Galaxy Note 2

Er dette den næste Galaxy Note?

Samsung forventes at præsentere opfølgeren til den populære phablet på IFA-messen, der starter sidst i august, og som sædvanligt begynder det at drysse med lækkede billeder.

Dette billede er angiveligt et officielt pressebillede af Galaxy Note 2, men kan naturligvis lige så godt være fake. Men er billedet den ægte vare ser det ud til at Samsung har ladet sig inspirere af Gaslaxy S 3, hvilket giver god mening, eftersom den første Galaxy Note var inspireret af Galaxy S 2.

Sammen med billedet er der lækket flere specifikationer på Galaxy Note 2. Som tidligere rygter også har antydet bliver skærmen på 5,5 tommer med en opløsning på 1280 x 800p, mens processoren bliver en Exynos 4 Quad på 1.5GHz, mens kameraet har den samme 8MP sensor som Galaxy S III.

GSMArena

© 2012, https:. All rights reserved.