Liste: Her er funktionerne som WP7 ikke får

Et internt dokument afslører forskellene mellem Windows Phone 7 og 8.

Da Microsoft annoncerede Windows Phone 8 stod det med det samme klart at de eksisterende Windowsmobiler, som kører Windows Phone 7, ikke vil kunne opgraderes til den nye version. Istedet laver Microsoft en sidste version af Windows 7, med nummere 7.8, hvor en del af de nye funktioner bliver tilgængelige, men ikke alle.

Nu afslører en liste fra en intern PowerPoint præsentation, helt præcist hvilke. Windows Phone 7.8 vil for eksempel ikke få mulighed for trådløs opdatering (OTA), ligesom NFC og ægte multitasking heller ikke bliver en mulighed.

WP7-mobiler vil naturligt nok heller ikke kunne køre apps udviklet til WP8 af tredsieparter og heller ikke den nye version af Microsofts browser, Internet Explorer 10 finder vej til de ældre Windowsmobiler. Andre funktioner der også udelades er secure boot, kryptering, device management, company hub og Microsoft Wallet.

Windows Phone 7.8 får til gengæld den nye hjemmeskærm, WiFi tethering og udvalgte kamerafunktioner.

Smartphonefrance via Electronista

© 2012, https:. All rights reserved.