Tag cyklen på nakken

Cykelkoncept dopper pedalerne og indfører et noget alternativt design.

Cykler har set nogenlunde ens ud i de sidste 100 år, og alle har ligesom været enige om at konceptet med kædetræk og pedaler samt et stel der sidder mellem benene på føreren har været det optimale.

Dette koncept vender tingene på hovedet, og lader istedet stellet være en slags bøjle, som man tager på skuldrene, og dropper pedalerne til fordel for et “løbecykel”-agtigt koncept, som man også kender fra cykler til helt små børn. Når man har løbet den op i fart kan man lade fødderne hvile på baghjulets ramme, hvilket ærligt talt ikke ser særligt afslappende ud.

Fordelene ved konceptcyklen er helt klart at man slipper for at skulle smøre kæden, og risikoen for at den hopper af, mens man suser ned ad en bakke er også elimineret. Bagdelene er at det bliver en anelse svært at tage sin rygsæk med – og så vil jeg nødig skulle lave en hård oopbremsning med stilletter på!

via Eco Chunk

 

© 2012, https:. All rights reserved.