Teaser: Ny mystisk Windows 8 enhed fra Samsung

Video fra Samsung antyder ny hybrid-enhed med Windows 8.

Under temaet “teknologiens udvikling” anskueliggjort med tikkende ure, og snurrende oldschool modeller af solsystemet ser man små korte glimt at Samsungs nye enhed.-

Der er tydeligvis tale om en notebook, men omkring 15 sekunder ser det ud til at der på låget er en række porte ind, og i et senere klip (20 sek.) kan man få indtryk af at enheden har en medfølgende stylus.

Samsungs valg af titel til videoen – Something Smart is Coming – kunne også antyde at den nye enhed henter inspiration  fra Samsungs smartphones – måske i stil med den serie 5 hybrid, som Samsung præsenterede på CES, som er en 11 tommer tablet med stylus, der kan tilsluttes en tastaturdock.

© 2012, https:. All rights reserved.