Tip: Få TDC Play på mobilen for 30 kr om måneden

Et smuthul gør at man kan få TDC Play selv om man benytter en anden teleoperatør.

TDC Play, som tilbyder ubegrænset streaming af mere end 18 millioner musiknumre er ellers forbeholdt TDC’s kunder, men det kan alligevel lade sig gøre at få adgang til tjenesten, hvis man er lidt keativ.

TDC tilbyder nemlig et gratisabonnemment, kaldet TDC Click, som også giver adgang til TDC Play, og som Mobiltjek skriver, er det en mulighed at oprette et Click abonemment, og installere det medfølgende SIM-kort i en anden mobil, som man ikke bruger til daglig, og alligevel få adgang til tjenesten på sin mobil.

Derefter henter man TDC Play app’en ned på sin almindelige mobil/smartphone. Tjenesten aktiveres via en kode, som man modtager på sin “Click-mobil” og indtaster man den på sin almindelige mobil er der fuld adgang til tjenesten.

Tjenesten er ikke helt gratis, for TDC kræver at man bruger 30 kr. om måneden på abonnementet for at have adgang til TCD Play, og opkræver  10 kr. om måneden for Click-abonnementet, hvis der ikke er aktivitet på SIM-kortet, men i forhold til hvad det ellers koster at få musikstreaming på mobilen må det siges at være særdeles billigt.

Det skal dog siges at TDC Play snart bliver indlemmet i “mit TDC”, og det er usikkert, om smuthullet også vil virke til den tid. Ligesom man måske kan forvente at TDC vil lukke smuthullet, når de bliver opmærksomme på det.

kilde: Mobiltjek

© 2012, https:. All rights reserved.