Windows RT tablets får begrænset version af Office

Det bliver muligt at køre en light-udgave af Office på de kommende ARM-baserede Windows tablets.

Brugere, der køber en Windows tablets med Windows RT til efterået får ikke mulighed for at bruge den fulde version af Windows 2013, men en mindre udgave, hvor enkelte funktioner er fjernet. Det er primært tale om batterikrævende funktioner såsom macro’er og trediepartstilføjelser, som Microsoft har fjernet for at sikre at batteritiden på de ARM-baserede tablets ikke bliver for lav.

Ifølge the Verge vil Microsoft dog arbejde på at optimere disse funktioner, og implementere dem i en opdatering til Office til Windows RT, som kan være klar allerede i starten af 2013. Ifølge de samme kilder vil Office Home & Student 2013 være præinstalleret på Windows RT tablets.

 

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.